Vergaderlocatie zoeken? Gebruik Roudle.com

Geplaatst op 21 november 2018 Onder Geen categorie

Nooit meer zoeken naar goede plek om af te spreken voor je bespreking of vergadering? Deze website bepaalt snel en gemakkelijk de meest efficiënte vergaderlocatie voor alle deelnemers én je krijgt suggesties voor hotels, restaurants, koffietentjes of coworkingspaces om je afspraak te ontvangen.


Stap 1: Centrale plaats

Het kan soms een uitdaging zijn om een plaats te vinden die centraal ligt voor alle deelnemers en die ook nog eens goed bereikbaar is. Heb je die plaats eenmaal gevonden, dan moet je daarna nog googelen om een geschikte ruimte te vinden om elkaar te ontmoeten. Dat hoeft nu niet meer! De website Roudle.com helpt je om de meest centrale locatie te vinden én geeft suggesties voor een restaurant, hotel, koffietentje, vergaderlocatie om af te spreken. Heel gemakkelijk! Ik laat je zien hoe dat het werkt in het filmpje, maar in het kort komt het hier op neer:

  • Open de website www.Roudle.com
  • Vul links de vertrekpunten in (tot max. 6 vertrekpunten bij de gratis versie).
  • Selecteer rechts naast de vertrekpunten met welk vervoermiddel elk van de deelnemers komt (met OV of met de auto)
  • Klik op “bepaal beste plek” en dan krijg je van Roudle.com een suggestie voor de meest centrale vergaderlocaties.

Stap 2: Suggesties voor leuke vergaderlocaties
In dit voorbeeld is gekozen voor twee vertrekpunten, Veghel en Tilburg. De meest centrale plek is dan Oirschot. Dat is stap 1. Maar het mooie is dat je met deze website óók nog eens een leuke vergaderlocatie kunt uitzoeken (stap 2). Je krijgt namelijk allerlei suggesties om af te spreken in Oirschot, de gebaseerd zijn op de input van Foursquare. Je kunt selecteren wat voor type vergaderlocatie je zoekt (dus alleen hotels, of juist liever een koffietentje of coworking-space). In dit voorbeeld heb ik voor een coworkingspace gekozen en krijg je suggesties die aan dat criterium voldoen.

Zo wordt het dus makkelijk om snel een vergaderlocatie te vinden als je met iemand op een centrale plek wilt afspreken en kost het je veel minder tijd om de afspraak te organiseren. Ik vind het een top-tip* en ik hoop dat jij deze website met net zo veel plezier gaat gebruiken als dat ik!
*Met dank aan Pim Ketelaars van Hello New Day.

Wil jij jouw ervaring met Roudle.com met mij delen? Laat hieronder dan een commentaar achter.

Vind je vergaderlocatie met www.Roudle.com

Vind je vergaderlocatie met www.Roudle.com

Veilig internetten op een openbaar wifi-netwerk
Ben je eenmaal op locatie aangekomen en wil je daar veilig gebruik maken van het openbare wifi-netwerk? Lees dan dit artikel dat ik eerder publiceerde.