Staand Werken met een dhz-pakket

Vorig jaar kreeg ik schouderklachten en per toeval stuitte ik op een trend: staand werken. 

Ik besloot een experiment aan te gaan om zelf te ervaren wat de positieve effecten van staand werken zouden zijn op mijn gezondheid. Ik had immers niets te verliezen en ik wilde graag van mijn rug- en schouderklachten afkomen. Dus bouwde ik mijn bestaande werkplek (provisorisch) om tot een staande werkplek. Tot mijn verbazing, pakte het experiment bijzonder goed uit! Niet alleen verdwenen mijn schouderklachten al heel snel, ik ontdekte ook dat staand werken een boost geeft aan je productiviteit en je energie! Ik schreef er eerder dit en dit artikel over.

Het staand werken beviel mij dus uitstekend, maar het bleek vooral belangrijk te zijn om dynamisch te werken, dat wil zeggen, om staan en zitten af te wisselen. Helaas was mijn bureau hiervoor ongeschikt. Ik moest kiezen: of staand werken of zittend, afwisselen kon niet. Maar nu ik heb een oplossing gevonden, waarmee ik mijn bestaande bureau (op zithoogte) in een mum van tijd kan omtoveren tot een staande werkplek en andersom.

Toolboxtip

Toolboxtip van deze maand: de You-Stand.
Met dit doe-het-zelf-pakket, creëer je in no-time een staande werkplek, letterlijk in seconden en toepasbaar op elk bureau! Het is ook nog eens flexibel in hoogte verstelbaar, dus geschikt voor alle lengtes. Om je uit te leggen hoe het werkt, heb ik deze video voor jou gemaakt. Maak kennis met de You-Stand, dé standaard in staand werken! Ik gebruik ‘m zelf elke dag.

De You-Stand is:

  • makkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen;
  • betaalbaar;
  • bruikbaar op je bestaande werkplek;
  • op verschillende hoogtes instelbaar.

Tot slot nog even dit: ik heb er geen belang bij om dit product te promoten. Het maakt mij niets uit of je dit product wel of niet wilt aanschaffen. Ik ben ‘slechts’ een enthousiast gebruiker en deel graag mijn ervaringen met jou. Waarom? Omdat het mijn missie is om jou te helpen om je productiviteit te verbeteren, tijd te besparen en meer vrijheid te ervaren. En als ik tools ken of gebruik die jou daarbij kunnen ondersteunen, dan deel ik deze graag met je. That’s all.