Klanten

Roel Bijvelds

Juist

Stef Bogers

Komma

Franc Pennings

Eigenaar Slagerij Pennings

Jaap van Herwaarden

Eigenaar Café Fellows&Friends

Bert Hendriks

Hendriks Horeca Management

Mede door Janny ben ik mijn e-mail beter en slimmer gaan ordenen en verwerken. Door een aantal praktische tips heb ik meer overzicht en dagelijks een besparing van tijd. Iedereen die worstelt met een overlopende e-mailbox kan ik van harte aanbevelen gebruikt te maken van Janny haar kennis en training.

Joyce de Mol

Medewerkster evenementenbureau

Time management, de juiste taken oppakken op het juiste moment, zorgen dat je niet overloopt door een veelheid aan taken en de grote hoeveelheid adhoc werkzaamheden. Hoe krijg ik dit op orde, zodat er meer rust en werkplezier ontstaat.

Janny heeft mij in slechts 2 gesprekken laten inzien hoe ik met enkele simpele wijzigingen mijn werkwijze kan aanpassen. Door dit nauwkeurig op te volgen ben ik me veel meer bewust van mijn valkuilen en krijg ik steeds meer overzicht. Los van haar tips en tricks is Janny een zeer prettige persoonlijkheid. Ze luistert goed naar de uitdaging die er ligt en stelt exact de vragen waarmee ze de vinger op de zere plek legt.

Janny, ontzettend bedankt voor je hulp, het heeft me rust, overzicht en mijn werkplezier teruggegeven.

Elize Bloks

Fotograaf

Als drukke ondernemer maak ik vaak lange dagen; soms is het overleven om alles op tijd af te krijgen want mijn afspraken nakomen vind ik erg belangrijk. Toch ging dat op een gegeven moment ten koste van mezelf en mijn gezin. Janny leerde me anders te kijken naar mijn agenda en mijn tijdsindeling. Ik heb nu meer rust omdat ik het overzicht beter kan bewaren en ik kan nu meer ruimte voor mezelf en mijn gezin maken. Heerlijk!

Elize Bloks

Elize Bloks, Eyequote

Germien Grimmelikhuizen

Therapeut, trainer, coach

Mijn grootste uitdaging was om mijn werkdagen niet helemaal vol te plannen en om niet uit te stellen. Ik wilde meer georganiseerd en gestructureerd te werk gaan. Ik heb tijdens de 1 op 1 coachdag met Janny geleerd hoe ik een werkbare actielijst kan maken en hoe ik mijn tijd het beste kan benutten. Hierdoor hou ik de juiste focus en verlies ik me niet in dingen die niet gepland zijn. Door deze trainingsdag heb ik meer rust in mijn hoofd gekregen en dat geeft me meer energie.

Michaella Cornelissen

Manager Rijksschoonmaakorganisatie

Janny oefent het vak niet uit, zij is het gewoon! Haar training geeft ze op een gedreven, integere en deskundige wijze. Het is een praktische investering, die meteen leidt tot zichtbaar resultaat. Het heeft mij direct efficiënt tijdsgebruik én hogere productiviteit opgeleverd. Daardoor ondervond ik meer rust, ruimte en regie. Kortom: een kwaliteitsverbetering voor zowel werk als privé. Als je nog twijfelt…niet aarzelen..gewoon doen!

Michaella Cornelissen

Anique van Waardt

Vervangend secretaresse Raad van Bestuur

In de werkzaamheden werden we gedreven door de waan en hectiek van de dag in een razend tempo. Hierbij had je continue het idee achter de feiten aan te hollen en was er nauwelijks tijd zaken eens gestructureerd op te zetten cq te benaderen. Samen met Janny hebben we de werkzaamheden en de werkwijze geanalyseerd en is onze manier van werken, zowel op individueel niveau als in teamverband vele malen efficiënter en gestructureerder geworden. Het geeft een gevoel van meer controle, dus ook meer rust (in werk en hoofd). Janny heeft ons op een rustige en plezierige wijze, met begrip voor onze werksituatie laten kennismaken met een scala van mogelijkheden. Hier ben ik haar erg erkentelijk voor. Ik heb haar tips inmiddels ook aan vele collega’s doorgegeven.

Anique van Waardt

Martine de Ridder

“Janny, wat heb jij een geweldige uitstraling tijdens onze skype-sessies. Zo mooi en super om te zien en te voelen. Jouw positieve, krachtige energie is voelbaar via de computer, door de WIFI heen, in een gesprek van mens tot mens. Geweldig!!”

Martine 57kb

Kim Laurensen

Directiesecretaresse Vanderlande

Bram Goessens | Pro Persona

Met het team hebben we een inspirerende, interactieve en leerzame ochtend beleefd.
Janny is in staat om aan te sluiten en in te spelen op de behoefte van de deelnemers. Het thema (effectief omgaan met e-mail) is onder de aandacht gebracht en heeft geresulteerd in het bewust worden van je eigen gedrag en e-mail verkeer.

Marlou Smits

Directiesecretaresse Vanderlande

De trainingen van Janny hebben mij meer overzicht gegeven. Ik kan nu beter plannen en prioriteiten stellen. We hebben nu een goede werkoverdracht en meer rust door de werkbare takenlijst, waardoor ik mijn werkzaamheden kan loslaten op mijn vrije dag. Janny begeleidt je met veel energie. Dat vond ik heel prettig!

Marlou Smits

Marlou Smits

Albert van Stiphout

Zelfstandig Bouwcoordinator

Ik werk alleen als ondernemer en kan niet met collega’s overleggen. Ik wilde minder papier hebben en meer structuur hebben in de opslag van mijn documenten en taken. Ik had het gevoel dat het veel praktischer kon, maar ik wist niet hoe ik dat kon aanpakken en wie me daarbij kon helpen.
Ik heb van Janny tips, handvatten en tools gekregen om zaken te structureren, op te slaan en vooral ook terug te vinden. Met name het werken met mijn to-do-lijst heeft veel effect op mijn productiviiteit. Ik kan nu veel beter prioriteiten stellen en kan sneller zaken terugvinden. Deze manier van werken geeft me meer vertrouwen en helpt me om mijn bedrijf verder professionaliseren.  Ik heb het gevoel dat ik nu meer werk aankan! Een aanrader dus voor als je meer rust en ruimte zoekt.
Albert Van Stiphout

Albert van Stiphout

Yvonne C.

Medewerker Online Marketing Bureau

Voordat ik startte met de sessies bij Janny worstelde ik met chaos in mijn hoofd. Ik vond het moeilijk om de berg werk die voor me lag aan te pakken; ik zag er tegen op. Dat gaf mij een benauwd, verstikkend en opgejaagd gevoel. Als ik thuis kwam van mijn werk, ijlde de drukte nog na in mijn hoofd en lag ik er vaak in bed nog aan te denken. In de sessies met Janny heb ik een systeem ontwikkeld om mijn werk goed te verdelen en plannen, waardoor het behapbaar voor mij wordt en ik de berg kan overzien. Het resultaat is dat ik met dit systeem een houvast heb gekregen; iets waar ik op terug kan vallen. Het geeft me meer rust in mijn hoofd en doordat het nu overzichtelijker is wat ik op mijn bord heb, kan ik ook duidelijker maken aan collega’s waar ik druk mee ben. En dat geeft begrip en helpt me om grenzen te stellen

Hugo van Zutphen

De Brabantse Hoeve

Mailbox ‘schoon’ houden blijft lastig. Dankzij de tips tijdens de Detox Your Mailbox ontbijtsessie weer aanpakoverzicht. Kost nauwelijks tijd, ontbijten moet je toch, elke dag tijdwinst én professioneler voor de dag. Welke ondernemer wil dat nou niet? Bedankt Janny, zeker ook voor het nabellen en er bovenop blijven zitten, top!

B&B, vergader- en feestlocatie De Brabantse Hoeve

Bert Boelanders

Assistent Relatiemanager bank

Mijn grootste uitdaging was het goed inschatten en plannen van mijn werk en hierover tijdig communiceren met mijn team. Ik had vaak last van mijn overvolle werkbak, haalde deadlines met veel moeite en ik raakte dan het overzicht kwijt. Tijdens de training met Janny zijn we doorgedrongen tot de kern van mijn probleem, mijn uitstelgedrag, dat vond ik heel waardevol. Nu weet ik waar het fout gaat én wat ik zelf kan doen om het te voorkomen! Ik plan nu bewuster, heb meer inzicht in mijn tijdsbesteding en kan makkelijker ‘nee’ zeggen. De tijdsdruk is er soms nog steeds, maar ik ga er wel anders mee om. En als ik dit helemaal onder de knie heb, ga ik het zeker ook privé toepassen!

Twan van den Boogaard

Trainer in BHV

Door mijn drukke agenda bleven zaken te lang liggen en was er veel adhoc werk. Daardoor was er weinig efficiëntie en kon ik veel minder doen dan ik wilde. Ik heb geleerd hoe ik mijn planning optimaal kan benutten, door een goede takenlijst te maken, die concreet en realistisch is. Ik kan nu veel gerichter werken. Tijdens de trainingsdag hebben we specifiek gekeken naar mijn gebruikelijke dagindeling en daardoor werd inzichtelijk dat mijn agenda te vol zat en er geen ruimte was voor groei. Inmiddels ben ik aan de slag gegaan met mijn eigen sluitend systeem en het resultaat is dat ik al veel zaken heb kunnen afwerken en dat ik geen losse briefjes meer heb rondslingeren. Ik kan nu meer dingen doen op een dag, doordat ik met structuur werk en beter overzicht heb.

Twan van den Boogaard

Elise Bosmans

Eigenaresse restaurant

Onze administratie liep niet echt op rolletjes en daar baalde ik flink van. Janny heeft me stap voor stap geleerd hoe ik mijn administratie moet aanpakken. Het kost me nu minder tijd dan voorheen en het voelt bovendien niet meer als een zware last op mijn schouders. En dat is heel prettig!

Filip Demuyt

Juist | BedrijvenTeKoop.nl | Adcorporate

Jan van Leur

Eigenaar Bakkerij van Leur

Anne-Mieke

Belastingadviseur bij Amerikaanse multinational

Corne van Gils

Projectleider

Ik wilde leren meer planmatig te werken om mijn dag effectiever te laten verlopen. Janny heeft me geleerd om een andere dagindeling te maken en zaken te clusteren. Ik heb nu meer rust in mijn werkdag, ga bewuster om met mijn tijd en taken om ik werk productiever omdat ik meer overzicht heb en daardoor betere keuzes kan maken en prioriteiten kan stellen. Ook leerde ik hoe ik mijn e-mail sneller en beter kan verwerken.
Kemkens

Kemkens

Leonne Meijs

Trainer en Coach

De 1 op 1 trainingsdag met Janny gaf mij inzicht in mijn informatiestromen. En ik leerde hoe ik dit in een sluitend systeem kan verwerken, die past bij mijn praktijk en bij mijn manier van werken. De tips die ik van Janny heb gekregen zijn praktisch; ik kon de volgende dag al aan de slag. Ik heb er meer rust door gekregen en ik werk veel efficiënter dan voorheen. Door deze efficiency-slag in mijn bedrijfsvoering heb ik meer declarabele uren gekregen en bovendien méér vrije tijd!!

leonnemeijs

Jan-Hein Opheij

Eigenaar evenementenbureau en centrummanager

Mijn werkdagen verlopen vaak hectisch. In mijn functie als centrummanager ben ik eerste aanspreekpunt, daardoor word ik soms geleefd door de waan van de dag. Tijdens onze samenwerking heeft Janny me veel geleerd over het effectiever inrichten van mijn mailbox en mijn agenda. Haar tips waren praktisch en gaven me direct meer lucht. Ook heb ik nu meer inzicht in de oorzaken van mijn ineffectieve werkgewoontes en dat helpt me om elke dag meer uit mijn dag te halen. Als je op zoek bent naar meer rust, ruimte en overzicht, dan ben je bij Janny aan het juiste adres!

Jan-Hein Opheij

Larissa van Dommelen

Manager

Onze vergadering verloopt nu effectiever en efficiënter, dankzij de structuur die we van Janny hebben geleerd. Het opstellen van de agenda, de voorbereiding op een vergadering en het uitwerken van het verslag en de actielijst kosten nu veel minder tijd, frustratie en energie. Heerlijk!

Tanja Willemsen

Medewerker Gemeente

Ik ervaar Janny Brusselers als een vakvrouw. Ze weet goed de combinatie te maken van praktische tips en diepere lagen van waarden en normen. Inzicht in beide zaken hielpen mij om me nog beter bewust te worden van waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. Maar ook een spiegel hoe ik het dan precies doe. Janny laat ook zien en voelen dat ze ervaringsdeskundige is op alle positieve en ook minder positieve kanten van het organiseren van eigen werk. Dat maakt dat ze toegankelijk is en ik ook heel natuurlijk haar expertise accepteer en opneem. Dus, ben je bereid om in een confronterende spiegel te kijken naar de manier waarop je je werk organiseert? Dan krijg je als beloning ook direct concrete handvatten, tips en trucs van Janny waardoor je je spiegelbeeld ook weer op kan vijzelen. Het complete pakket op het organiseren van je eigen werk, dat heb ik bij Janny Brusselers gekregen.

Gerie Lamphen

Personal Assistant to CEO

Ik ken Janny als een leergierige, behulpzame, punctuele en zeer prettige persoonlijkheid. Als mijn vaste vervangster, kon ik altijd ‘meer dan’ op haar vertrouwen. Als zij er was, hoefde ik me geen zorgen te maken tijdens mijn afwezigheid, dat gaf enorm veel rust! Daar Janny zich o.a. heeft toegespitst op effectiviteits trainingen heb ik van haar ook het een en ander meegekregen hoe ik nog meer structuur kon aanbrengen in mijn werk en ze heeft me veel tips en trucs gegeven die mijn dagelijkse werk een stuk plezieriger maken. Heel bijzonder is het dat ze ondanks haar passie en gedrevenheid, alles met veel geduld kan uitleggen. Janny kan goed luisteren en is in hart en ziel een echte professional in haar vak! Ik vond het erg jammer dat ze stopte met haar vervangingswerk, maar ze heeft gekozen voor haar droom, iets dat helemaal bij haar past en dat doet ze goed.

Pasfoto badge IJ-toren

Daisy Huisman

Secretaresse

Janny leerde hoe ik kan omgaan met tijdvreters op kantoor en wat er nodig is om een realistische inschatting te maken van mijn taken.