Picknick met een klik Editie 5 – Ik ben erbij!

YES! Ik mag meedoen aan Picknick met een Klik 2017. 

Bekijk de video van 2:11 minuten of lees hieronder het script.

Ik ben een van de 18 deelnemers aan de 5e editie van Picknick met een Klik. ‘Hoezo Picknick met een Klik, wat is dat?’, hoor ik je denken. Het is een initiatief van power vrouw Rachel van de Greef dat wordt gesteund door Ondernemerslift+ en de Rabobank. Het doel is om jonge, gedreven ondernemers te verbinden met doorgewinterde ondernemers (meestal in een familiebedrijf) met een flinke dosis kennis en ervaring. Deze laatste worden de inspirators genoemd bij Picknick met een Klik. De inspirators gaan de jonge ondernemers helpen bij hun groeiambities, simpelweg door hun kennis en ervaring met hen te delen. Hoe kijken zij tegen ondernemersschap aan? Wat is hun valkuil? Welke fouten hebben ze gemaakt en wat zouden ze nu anders doen? Hoe gaan ze om met groei en met ambitie? Geen theoretische modellen over hoe je moet managen, nee, échte verhalen, van ondernemers die hun bedrijf zelf mee hebben opgebouwd. En wat zij daar van hebben geleerd.

De inspiratoren die dit seizoen mee doen zijn: Krein Bons (Van Haren Schoenen), Eric van Schagen (Simac B.V.), Ron Steenkuijl (ADG), Jan Meurs (Brasserie Ome Jan), Herman Molenaar (Van der Lande Industries), en een vrouwelijke ondernemer (naam nog niet officieel bekend). Meer over deze ondernemers vind je hier: http://www.picknickmeteenklik.nl/inspirators-pmek/editie-5/

Ik ben echt super blij dat ik mee mag doen. Een mooie kans om mijn bedrijf verder te laten groeien. De komende maanden worden we voorbereid op de daadwerkelijke ‘picknick’, die op 5 april a.s. gaat plaatsvinden. Via mijn website en social media kanalen ga ik je de komende maanden op de hoogte houden van dit avontuur. Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief op: https://www.effectiviteitstrainer.nl/tips/. Je ontvangt dan tevens elke twee weken mijn gratis tips om effectiever te werken.

Tot slot wil ik nog een ontroerend filmpje met je delen van de terugkomdag van een van de eerdere edities: