Ondernemerscoach bij OndernemenPlus

Logo OndernemenPlus - ondernemerscoach

Als ondernemerscoach ben ik aangesloten bij OndernemenPlus. OndernemenPlus (2006) is de landelijke netwerkorganisatie van ondernemerscoaches. Onze ondernemerscoaches zijn allen ervaren ondernemers en kennen het klappen van de zweep. De pieken en dalen die horen bij het ondernemerschap, hebben wij zelf ook doorgemaakt. Onze passie is al onze kennis en ervaring te delen met andere ondernemers en zo een bijdrage te leveren aan hun succes. Onze aanpak is helder en direct. We begeleiden ondernemers gericht naar het gewenste en hoogst haalbare doel. Door te sparren, te spiegelen, aan te pakken en uit te voeren.

De afgelopen jaren hebben wij met ruim 5.000 MKB-ondernemers om tafel gezeten en daardoor een goed beeld gekregen van de factoren die bijdragen tot succes, maar ook het falen van ondernemers. Al deze ervaring maakt dat onze coaches gespecialiseerd zijn in persoonlijk ondernemerschap.

In onze visie “maakt de vent de tent”. Wij stellen in onze begeleiding altijd de ondernemer centraal. Aan de hand van het OndernemersProfiel geven wij inzicht in de kwaliteiten en de valkuilen van ondernemers en bekijken vervolgens hoe dit doorwerkt op het bedrijf en op het bedrijfsresultaat.

Samen-werken is één van onze kernwaarden. Wij doen dit door het aangaan en het ontwikkelen van strategische samenwerking en partnerships, met o.a.. verzekeringsmaatschappijen, banken, accountants- en administratiekantoren en belangenorganisaties. Met als doel gezamenlijk -met respect voor elkaars specialisme- ondernemers te ondersteunen bij het succesvol ondernemen.

Ons netwerk van samenwerkingspartners groeit gestaag, waardoor wij steeds meer MKB-ondernemers bereiken die wij samen met onze partners kunnen ondersteunen.

Als ondernemerscoach maak ik gebruik van de tools van OndernemenPlus. Zij maken onderdeel uit van mijn training Persoonlijke Effectiviteit voor Ondernemers. De tools vormen een ‘roadmap’ om jezelf beter te leren kennen als ondernemer en zijn de basis voor mijn coachtrajecten. De tools zijn rapportages die worden gegenereerd a.d.h.v. vragenlijsten. Ze geven je inzicht in jezelf en je denkstijlen als ondernemer. Ik heb de tools zelf ook gebruikt tijdens mijn eigen ontwikkeling als ondernemer en ik heb ze als zeer waardevol beschouwd. Wil je meer weten over mijn aanpak? Check dan deze link

Logo Gecertificeerd OndernemenPlus Coach