E-mail Detox Ontbijtsessie Copy

Ontbijt Met Productiviteit: E-mail Detox

Spijker je kennis bij en leer effectiever omgaan met het monster dat e-mail heet. Een productieve start van je werkdag in een kleine setting met max. 6 deelnemers.

Ook last van te veel e-mail?

  • Ben jij ook elke dag kostbare tijd kwijt aan je e-mail?
  • Kun je de continue stroom berichten nauwelijks bijhouden?
  • Heb je er genoeg van dat e-mail je hele werkdag beheerst?

Krijg weer grip op jouw e-mail en hou elke dag tijd over voor zaken die écht belangrijk voor je zijn met deze Ontbijt Met Productiviteit-sessie met dit keer als thema “E-mail Detox”. 

Wat is het?

Een kennissessie die bijdraagt aan jouw ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit, gecombineerd met een ontbijt. Lekker & productief!

Tijdens dit ontbijt ga jij leren hoe je jouw e-mail onder controle krijgt én houdt. Twee vliegen in één klap dus! Samen leren en ervaringen delen met andere ondernemers en professionals die er ook genoeg van hebben om geleefd te worden door hun inbox.

Voor wie?

Ondernemers (MKB/ZZP) en ambitieuze professionals, die (nog) geen secretaresse hebben en geleefd worden door hun inbox. Je doet heel veel zelf en e-mail slokt een groot deel van je tijd en energie op, waardoor je te weinig toe komt aan zaken waar je écht blij van wordt.

Wat levert het op?

Tijdens dit ontbijt:

  • Ontdek hoe jij de baas wordt over jouw e-mail;
  • Leer jij slimmer omgaan met dit machtige communicatiemiddel, zodat je elke dag tijd kunt besparen;
  • Maak jij een concreet actieplan waarmee je direct aan de slag kunt.

Bonus

Naast dat je met deze sessie een boost geeft aan je productiviteit en jij je kennis op het gebied van persoonlijke effectiviteit vergroot, is het ook nog eens een prima gelegenheid om op informele wijze kennis te maken andere gedreven professionals. Visitekaartjes meenemen dus!

Wat is jouw investering?

De investering in jouw persoonlijke effectiviteitsontbijt is 59 Euro (excl. BTW). Reserveer jouw plek dus snel en pak die korting.

Je wordt weer de baas over jouw e-mail en je krijgt weer grip op jouw dag, zodat jij je aandacht en energie kunt richten op groei, zowel persoonlijk als zakelijk. Je gaat geïnspireerd naar huis met een praktisch actieplan waarmee je direct aan de slag kunt.

Praktische informatie

  • Het is een ontbijtsessie op donderdag 22 september 2016 van 7.30-9.15 uur in Veghel
  • Er is plek voor slechts 6 personen; ik werk graag met aandacht voor jou.
  • Het ontbijt en onbeperkt koffie/thee zijn inbegrepen.

Deze ontbijtsessie is een frisse en inspirerende start van jouw werkdag, dus meld je snel aan!