Mastermind: sparren met ondernemers zoals jij!

Je bent ondernemer en gedreven om van jouw bedrijf een succes te maken. Je zit vol met ideeën en plannen en het gaat goed met jou en met je business. Toch loop je soms tegen ondernemersvragen aan die je graag eens zou willen voorleggen aan andere ondernemers. Geen vakinhoudelijke vragen, maar meer ondernemerszaken. Herken je dat?

Mastermind 4x4x4x4: een platform van serieuze sparringspartners

Het idee ontstond vorig jaar aan tafel bij een van mijn klanten. Nadat hij bij mij een training had afgerond, was hij op zoek naar een platform van zakelijke sparringspartners om gezamenlijk op regelmatige basis ondernemerszaken te bespreken. Veel ondernemers lopen tegen dezelfde soort kwesties aan, maar een levenspartner, accountant of (financieel)adviseur is niet altijd de juiste persoon om mee te sparren; zij zijn (meestal) niet onafhankelijk. Deze klant had zelf een groot netwerk van ondernemers, maar een platform van 4 vaste sparringspartners buíten zijn sector, dat had hij nog niet. En ook niet iemand om het te regelen, begeleiden en organiseren. En zo is de Mastermind 4x4x4x4 ontstaan. Eén jaar lang trokken 4 ondernemers onder mijn begeleiding met elkaar op. En dat bleek bijzonder waardevol!

Mastermind voor Ondernemers

Mastermind voor Ondernemers

Jouw adviesraad – kennis en ervaring delen

Stel je nou eens voor dat jij met jouw ondernemersvragen ook terecht kunt bij een vaste groep gelijkgestemde ondernemers. Ondernemers met ambitie die snappen waar jij mee worstelt. Maar ook andersom, want zij hebben weer andere ondernemersvragen waarbij jouw expertise of ervaring van pas kan komen. Zie het als een adviesraad voor jouw bedrijf.

Waarom Mastermind 4x4x4x4 voor ondernemers:

[list icon=”thumbs-o-up” font_size=”16″ icon_color=”E40038″ text_color=”008F9D” columns=”1″ bottom_margin=”10″]

 • Omdat elke ondernemer wel eens met vragen of zorgen zit waarbij hij of zij een frisse blik kan gebruiken;
 • Om kennis te delen en te leren van anderen;
 • Om op regelmatige basis te sparren met een vaste groep ondernemers in een veilige setting;
 • Om regelmatig een krachtige dosis ondernemersenergie te ontvangen die aanzet tot actie;
 • Om jouw netwerk verder uit te breiden. Ondernemers helpen elkaar immers graag!

Kortom, als je behoefte hebt aan advies of tips, aan eerlijke feedback op jouw vragen en als je inspiratie wilt opdoen en je netwerk wilt uitbreiden dan is de MASTERMIND voor ONDERNEMERS echt iets voor jou! Je wilt échte gesprekken over échte bedrijfsvragen voeren omdat je wilt groeien met jouw bedrijf. Elke groep heeft vier deelnemers en wordt door mij persoonlijk begeleid.

Beoordeling van de deelnemers:

De eerste groep was erg enthousiast en komt binnenkort weer bij elkaar voor een vijfde sessie! Dit vonden zij van deze Mastermind voor Ondernemers:

“Ik wilde graag sparringspartners vinden die ook ondernemer zijn, maar niet uit mijn branche kwamen voor een frisse blik.”

“Het op tafel gooien van ‘ondernemersproblemen’ en met elkaar het probleem bekijken en tot verrassende inzichten komen vond ik erg waardevol. Bedankt Janny!”

“De onderlinge discussies en inzichten hebben me erg geholpen, ook bij de bespreking van casussen van andere ondernemers. Ik herkende er veel van!”

“Jouw begeleiding was top Janny! Je houdt de regie, zorgt dat iedereen aan het woord komt en je durft kritische vragen te stellen die me aan het denken hebben gezet.”

Van jou als deelnemer verwacht ik:
[list icon=”thumbs-o-up” font_size=”16″ icon_color=”E40038″ text_color=”008F9D” columns=”1″ bottom_margin=”10″]

 • dat je ondernemer bent en staat ingeschreven bij de KvK;
 • toewijding; 100% inzet van alle deelnemers in de groep. Dat is de kracht! Afspraak=afspraak en afzeggen, daar doen we niet aan. We plannen alles ruim van de voren zodat je er rekening mee kunt houden.
 • enthousiasme; alle deelnemers zijn actief betrokken tijdens de sessies en denken mee met de casussen die voorgelegd worden.
 • dat je serieus bent en bereid bent om jezelf open te stellen voor de deelnemers.
 • dat je discreet omgaat met wat er wordt gedeeld; wat in de groep wordt behandeld, blijft in de groep. Zo houden we het veilig voor jou en de andere drie deelnemers.
 • dat je aan de slag gaat met jouw eigen actieplan en dat je in de volgende sessie deelt wat jouw vorderingen zijn. Je wilt immers vooruit, toch? De Mastermindgroep is jouw stok achter de deur zodat je daadwerkelijk stappen zet om jouw business te laten groeien.

[/list]

Ik beloof je:

[list icon=”thumbs-o-up” font_size=”16″ icon_color=”E40038″ text_color=”008F9D” columns=”1″ bottom_margin=”10″]

 • 4x4x4x4: 4 sessies van 4 uur met 4 ondernemers en steeds 4 ondernemersvragen
 • branche-exclusiviteit, dus je zit nooit met je concurrent aan tafel.
 • bijzonder waardevolle en effectieve uren om jouw bedrijf een boost te geven.
 • een actieve inbreng van alle deelnemers.
 • een veilige omgeving. Wat wordt besproken, blijft binnen de groep.
 • een gestructureerde aanpak met een agenda, verslaglegging en actielijst.
 • inhoudelijke én persoonlijke begeleiding van elke sessie.
 • informele en vooral inspirerende sessies in een zakelijk jasje. We willen dat je resultaat boekt en vol energie naar huis gaat.
 • toegang tot de besloten Mastermind groep om tussen de sessies door te sparren met je collega’s.

[/list]

Investeer in jezelf en start met de Mastermind voor Ondernemers voor slechts € 547,00 excl. BTW voor één jaar begeleiding (4 sessies).

Bel of mail me als je interesse hebt!