Aanpak

  • Word jij geleefd door de waan van de dag?
  • Wil jij meer ruimte om je ideeën uit te werken en kansen te benutten?
  • Hou je van groei en ontwikkeling, maar dan wel lekker praktisch?

“Investeren in persoonlijke effectiviteit geeft een leven lang profijt”

Janny Brusselers

Dan is deze individuele Persoonlijke Effectiviteitstraining voor MKB-ondernemers voor jou bedoeld; een praktische aanpak gericht op ‘onbeperkt houdbaar’ resultaat:

  • Bespaar elke dag tijd
  • Krijg grip op je werkdag
  • Beheer e-mail en smart-phone moeiteloos
  • Benut meer kansen en ideeën
  • Leer doelgerichter communiceren
  • Onderneem met plezier
  • Ervaar meer vrijheid.

Herken jij dit?

Je bent ondernemer in het MKB en je bent altijd in de weer voor je bedrijf. Je hoofd zit vol, net als je agenda en je zou graag meer ruimte en energie willen voor de ontwikkeling van jouw bedrijf, maar ook voor je gezin, vrienden en familie. Maar het ontbreekt je aan tijd, omdat ‘de zaak’ nu eenmaal voor gaat en er altijd wat te doen is. Je krijgt er geen grip op.

“Deze training heeft me een substantiele tijdsbesparing opgeleverd, waardoor ik nu toe kom aan zaken als strategie”

Filip Demuyt

Waan van de dag

Als je steeds bezig bent met brandjes blussen, val je van het ene probleem in het andere. Je bent vooral druk met de waan van de dag, de dagelijkse beslommeringen. Je wilt wel veranderen, maar je hebt geen idee hoe en wanneer je dat dan moet doen. Dat is niet zo gek, want je hebt nooit geleerd hoe het anders kan. Het is in de loop der jaren zo gegroeid.

“Ik heb meer vrije tijd en meer declarabele uren gekregen”

Leonne Meijs

Je wilt concrete stappen

Je hebt misschien wel eens gelezen over effectief of efficiënt werken of over persoonlijk leiderschap. Op papier ziet het er best goed uit, maar dan….je mist de concrete vertaalslag van die managementtaal naar jouw dagelijkse praktijk. Niet alleen om het toe te kunnen passen, maar ook om het vol te kunnen houden. Want daar gaat het vaak mis. De praktijk is nu eenmaal weerbarstiger dan de theorie.

“Ik ben een leuker persoon voor mijn omgeving, zowel thuis als op het werk”

Jaap van Herwaarden

Zonder ‘bull-shit
’

Daarom is er nu de individuele training Persoonlijke Effectiviteit voor MKB-Ondernemers. In deze één-op-één-sessies neem ik je mee in mijn wereld van effectief werken en persoonlijk leiderschap, want die is lekker praktisch en toepasbaar, zonder bull-shit. Ik vertaal de theorieën en methodieken voor jou in een eenvoudig en beheersbare manier van werken die bij jou past. Je zult er vanaf dag 1 profijt van hebben, dat beloof ik je!

“Ik heb nu tijd om mijn ideeën en dromen uit te werken in plaats van deze in mijn bureaula te laten liggen”

Jan van Leur

Wat gaan we doen?

We focussen ons op jouw persoonlijke effectiviteit en we gaan voor ‘houdbare’ resultaten die ervoor zorgen dat jij elke dag het beste haalt uit jezelf en uit je bedrijf. Het geheim: inzicht in jouw ondernemersvaardigheden en leren om slimmer te werken met de drie T’s (Tijd, Taken en Tools). Deze combinatie is een goede cocktail voor succes! Ik maak daarbij gebruik van de tools van OndernemenPlus, het landelijke netwerk van ervaren ondernemerscoaches. Het zal niet altijd comfortabel voor je voelen, maar zonder wrijving geen glans! En, ik beloof je: geen soft gedoe, maar praktische inzichten waarmee jij elke dag tijd bespaart.

“Ik benut mijn planning nu optimaal”

Twan van den Boogaard

Wat maakt deze training zo bijzonder?

Het unieke aan deze persoonlijke effectiviteitstraining voor ondernemers is mijn één-op-één-begeleiding gecombineerd met de realistische vertaling naar jouw dagelijkse MKB-praktijk. Bij mij krijg je geen one-size-fits-all effectiviteitstraining – met de geijkte algemene tips & trucs – maar eentje die wordt toegespitst op jouw situatie. Jij bent als eigenwijze ondernemer immers toch ook niet standaard?

“Ik wilde meer tijd overhouden, met een leeg hoofd naar huis en meer rust ervaren. Dat is gelukt!”

Stef Bogers

Blijf je gevangen zitten of zet je nu de stap?

Je kunt natuurlijk zelf blijven ploeteren en proberen om er het beste van te maken. Ben je er echter klaar mee en wil je nu de stap zetten om je persoonlijke effectiviteit blijvend te verbeteren en elke dag tijd te besparen? Bel me dan op 06-21860892 voor een vrijblijvende afspraak. We bekijken dan samen of deze training past bij wat jij nodig hebt om verder te komen.

“Investeren in persoonlijke effectiviteit geeft een leven lang profijt”

Janny Brusselers